Tuesday, 9 August 2016

L' Éclair:Traditional Taste of French éclair



Dear Lovelies,
Today i want to show a sweet Traditional French place:
L'Éclair , in Lisbon.
L'Éclair is now one of my favorite place, very cute, they have the most Tasty Desserts ever:)

But first let me share with you some important information about this Magical Place.
When we arrived the Owner, Matthieu showed us the place and told to us so many interesting info. We had a nice talk, and he was very kind and helped us a lot:)
They use The Valrhona Chocolate which is one of the Best In The World. The Vanilla is from Madagascar, Best one, They use Organic Lemons, The Pistacio from Iran, The Rasberries from Alentejo, so Briefly they use The Best Ingredients and after Tasting the products i understand 100% why everything Tastes soo Good there. The Kitchen starts working at 5:00 Morning to make every day Fresh éclairs. While i was watching the team working there and the owner i saw one important thing: They Love what they are Doing. They Love this Cute Place and this you can See and Feel.
Besides the sweet Éclairs they have Salty Éclairs as well and I loved that idea, I had the Duck Liver and Breast one, it was sooo Amazing. Such Balanced flavours, was really perfect. And the Salmon cream cheese one, which was very Good as well. We had very nice Cold French teas, i am a big Tea fan and they were really sooo Good:)
After we tasted the sweet  Éclairs, Macaroons and everything were just Amazing, Rich Flavours, Fresh Ingredients. We were really Amazed:) We Loved Everything.
They have on the menu, Traditional French Waters, Wines, Beers and very High Quality Teas as well.
I do recommend L' Éclair 100% if you Try you will not regret for sure:) I would like to thank for all the staff and the team for their work, special thanks to the owner, Matthieu for the help and attention that he gave to us. 

They have 2 stores, one in Avenida Duque d'Ávila 44 and one in Mercado da Ribeira

Olá Meninas,
Hoje quero mostrar vos um querido espaço tradicional francês:
 L'Éclair, em Lisboa.
L'Éclair tornou se um dos meus sitios favores, muito bonito, com as sobremesas mais saborosas de sempre :)
Mas em primeiro lugar quero partilhar convosco algumas informações importantes sobre este lugar mágico.
Quando chegámos, o dono, Matthieu mostrou nos o espaço e explicou nos algumas coisas interessantes. Tive uma boa conversa, ele foi muito simpático e ajudou nos bastante :)
É importante salientar que, no
 L'Éclair, usam o chocolate Valrhona, que é um dos melhores no mundo. A baunilha é de Madagascar, a melhor. Usam limão orgânico, pistacho do Irão, framboesas do Alentejo. Em suma, usam os melhores ingredientes e depois de provar os produtos conseguimos perceber a 100% o porquê de serem tão saborosos!.
A cozinha começa a trabalhar todos os dias às 5 da manhã de modo a ter a massa pronta e terem eclairs frescos todos os dias. Consegui reparar em algo muito importante, ao ver a equipa a trabalhar consegui perceber algo importante: adoram o que fazem, o espaço onde trabalham, isto é algo que sentimos.
Para além dos éclairs doces,também têm os éclairs salgados e amei essa ideia. Escolhi o de peito e figado de pato, foi tãooo maravilhoso! Sabores tão bem equilibrados, foi mesmo perfeito. O de salmão e queijo creme estava muito bom também.
Bebemos uns excelentes chás frescos, sou uma grande fã de chá e estes são de qualidade muito alta :)
Depois seguiram se os éclairs doces e os macaroons, estava tudo tão maravilhoso. Sabores fabulosos, ingredientes frescos. Ficámos bastante felizes com tudo :)
Adorámos tudo! Recomendo o 
L'Éclair a 100% e tenho a certeza que quando experimentarem não se vão arrepender :) 
Também existe no menu águas tradicionais francesas, vinhos, cervejas e chás de alta qualidade.
Gostaria de agradecer a todo o staff e equipa pelo seu trabalho e um agradecimento especial ao dono Matthieu pela ajuda e atenção que nos deu. 

O 
L'Éclair tem 2 lojas em Lisboa, uma na Avenida Duque D'Ávila 44 e outra no Mercado da Ribeira.

L' Éclair Website: http://l-eclair.pt/
SnapChat:OpenKloset











































 
Post a Comment